Garantie en klachten


Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de garantie en reparatie van uw design artikel.

GARANTIE OP ARTIKELEN

Wettelijke garantie:
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van uw artikel doen wij dit door algehele vervanging, reparatie of terugbetaling.

Fabrieksgarantie:
Naast een wettelijke garantie gelden voor bepaalde artikelen fabrieksgaranties. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt afgegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie kunt u vinden in de documentatie van het product.


KLACHTAFHANDELING

Ben je niet tevreden over de dienstverlening van Wunderwall of over een product wat door Wunderwall is geleverd? Onze klantenservice hoort graag je opmerking zodat we naar een oplossing kunnen zoeken. Daarnaast kunnen we je bevindingen gebruiken voor verdere verbetering van onze algehele service.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@wunderwall.nl. Binnen 2 werkdagen ontvang je van onze klantenservice een reactie wanneer ze uw klacht in goede orde ontvangen hebben. U ontvangt binnen uiterlijk 5 werkdagen na ontvangst van je melding een schriftelijke reactie waarin we een oplossing voor je klacht bieden.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.