Over ons

NICE TO MEET YOU!

WUNDERWALL – Wat wordt allemaal mogelijk als dromers en doeners de handen ineenslaan om de Nederlandse maakindustrie eens flink op de kop te zetten? 

Het allerliefst trappen we tegen heilige huisjes aan en my god, wat zijn we eigenwijs! Dit zorgt voor het nodige vuurwerk en creëert ook een gave, nieuwe breingolf. Ons kleine landje barst namelijk van de creatieven en zit bomvol enorm goede makers. Wat als we ze eens aan elkaar voorstellen? 

Door interessante samenwerkingen op te zetten, kunnen we vernieuwende producten maken met ‘Made in Holland’ op het labeltje. Alle partijen investeren tijd, kennis en ontwikkeling en iedereen krijgt een eerlijk deel van de omzet. Fairshare heet dat, klinkt fancy hé? We werken met duurzame materialen en technieken uit zowel Nederland als de rest van Europa. Als die er nog niet zijn, denken we mee in de ontwikkeling. Zo maken we de wereld beetje bij beetje eerlijker en een heel stuk leuker. 

Missie

Wij willen de wereld een leukere plek maken door een slimme maakindustrie in Nederland te ontwikkelen en door innovatie en productontwikkeling in het MKB achter de broek te zitten. Hierbij leggen wij de focus op snelle ontwikkeling, hoge kwaliteit, duurzaamheid en tegen lage kosten vernieuwende producten c.q. technieken ontwikkelen.

Visie

Wunderwall is HET platform met de ambitie en competenties om de maakindustrie terug te brengen naar Nederland. Dit willen wij bereiken door creatieven aan producenten te koppelen en nieuwe producten te ontwikkelen met de kennis en kunde die de maker in huis heeft. En wij maken dit mogelijk! Goed hè?